Bedrijf en machinepark

Volg ons op Facebook

De Tender bvba - Facebook

De Tender bvba, even voorstellen ...

In 1984 werd De Tender BVBA opgericht door Patrick De Tender en zijn echtgenote Rita Meul. Samen hebben zij al meer dan 25 jaar vakkennis opgebouwd. Bij aanvang waren de activiteiten van het bedrijf vooral schrijn- en timmerwerken voor individuele woningen. Dankzij een constante groei in personeel en materiaal, werd het al gauw mogelijk om grotere projecten uit te voeren. De focus van het bedrijf werd verlegd van privéwoningen naar werken voor de openbare sector, banken en commerciële gebouwen.

In 1991 verhuisden we naar een nieuwe locatie met een schrijnwerkerij van 1800 m2 en een toonzaal van 350 m2. Vanaf 1996 kwam er ook een afdeling interieurinrichting bij. Het jaar nadien werd er nog een afdeling toegevoegd, namelijk algemene aannemingen. Momenteel werken we met 22 mensen. Het bedrijf is hoofdzakelijk actief in Oost-Vlaanderen en Antwerpen, maar er zijn reeds projecten uitgevoerd over heel België.

Focus op zorg en kwaliteit

Vanaf het begin werd er in al onze projecten gestreefd naar kwaliteit. Dankzij de inzet, vakkennis en ervaring van onze werknemers kunnen we elk project tot een goed einde brengen. We zijn sterk in renovaties en innovaties. Er wordt steeds gewerkt met de laatste technieken en materialen. Zowel inrichting als volledige coördinatie van uw project is mogelijk.

Zowel bij grote projecten, als bij kleine renovaties, wordt er met de grootste zorg gewerkt. Onze tevreden klanten zijn onze dagelijkse stimulatie om in dezelfde richting te blijven werken. Neem gerust een kijkje bij onze realisaties om een idee te krijgen van reeds uitgevoerde projecten. 

Onze erkenningen

Klasse Omschrijving
Klasse 1: cat. D24 Restauratie van monumenten
Klasse 2: cat. E-G Burgerlijke bouwkunde en grondwerken
Klasse 3: cat. D4 Geluids- en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren
Klasse 6: cat. D1-D5 Ruwbouwwerken, schrijnwerken, houten spanten en trappen